Видалення облікового запису та даних

Ви можете деактивувати свій акаунт у будь-який момент у налаштуваннях застосунку.

Після деактивації ваші дані зберігатимуться протягом 60 днів — упродовж цього часу ви можете відновити акаунт, якщо зміните рішення. Після завершення цих 60 днів ваш акаунт і всі персоналізовані дані, пов'язані з ним, будуть безповоротно видалені.

Якщо ви хочете остаточно видалити акаунт і дані без 60-денного періоду відновлення, зверніться до нашої служби підтримки.